Hurme ja Auvinen Seniorien Helsingin mestarit 2014

Päätuomari Lehtivaara onnittelee S -65
Helsingin mestaria Harri Hurmetta.
S -50 mestari Esa Auvinen- uralla
n. 3 800 SELO-peliä Kuvat: Toivo Pudas

Suomen ensimmäinen FIDEn uusien (1.1.2014->) seniori-ikämääritysten  mukainen turnaus pelattiin 10.-16.
helmikuuta Shakkiareenalla. Varttuneempia Senioreita Helsingin mestaruudesta kamppailemassa oli asiallisesti 14 (rating-ka. 1797), mutta juniorisenioreita ehti kisaan vain kuusi ?! (rating-ka. 1822).

FM Harri Hurme (SSK) hallitsi S 65-sarjaa alusta loppuun vieden (6/7 p) mestaruuden selkeällä 1½ pisteen erolla kolme viimeistä peliään voittaneeseen Petri Sahariseen (HSK). Antti Pihlajamäki (KäpSK) 4 p. vertailtiin kolmanneksi.

S 50-sarjan mestaruuden voitti ainoana tappioitta pelannut Esa Auvinen (ESK) tuloksella 4/5 p.
Toinen oli vain voittajalle taipunut Jouko Miikkulainen (I-HSK) ennen Leif Nymania (X).

Turnaus sujui leppoisissa tunnelmissa kahvia pelin ääressä nauttien.

Turnausjohtaja: Timo Munukka    Päätuomari: Jouni Lehtivaara    Tuomari: Seppo Karasmäki